top of page

Wat hebben we al gedaan in 2015 en wat gaan we nog doen 

 

we hebben verschillende verenigingen , commissies,stichtingen en buro's geholpen in verschillende plaatsen! Overal kom je ons tegenwoordig tegen. 

 

Wat we tot nu toe in pernis hebben gedaan is een gezellige leuke senioren show voor de inwoners van het havenlicht en de biezenkamp ( op 19 augustus 2015 ) 

 

Het circus is een project waar we meer dan een jaar met de voorbereidingen bezig waren ...op vrijdag 25 september heeft dit event plaatsgevonden  ..een samenwerkingsdag tesamen met de basis scholen van pernis .

 

Op 17 oktober was daar de sprookjes optocht met het sprookjesfeest een feest voor groot en klein met een kindershow ...en er was een echt sprookjes huwelijk ! 

 

Op 31 oktober halloween een trick or treat route waar 50 snoephuizen aan deelnemen commissie.h.pernis levert natuurlijk het snoepgoed en in de route komen de kinderen van alles tegen (we gaan niet verklappen wat ze kunnen verwachten ;-) ) 

 

wij van commissie.h.pernis waren gewend alles al ruim van te voren op onze website te vermelden dit deden wij altijd in goed vertrouwen,helaas is gebleken dat sommige mensen die zelf geen ideeen hebben of iets konden verzinnen onze site gingen gebruiken om spontaan dezelfde ideeen op te voelen borrelen (en aan te vragen) waardoor wij dus ons genoodzaakt voelden om onze aanvragen in te trekken. Daarom hebben wij nu besloten om pas de evenmenten te vermelden als we alles hebben aangevraagd en kort voordat we de dingen gaan doen pas op de website te vermelden.

 

op onze facebook site kunt u ons ook volgen 

bottom of page